Nieuws

Theatergezelschap Troep speelt Theevisite van Harold Pinter

Theatergezelschap Troep speelt Theevisite van Harold Pinter

22 maart 2019
Theatergezelschap Troep uit Laag-Soeren zet weer een nieuwe voorstelling op de planken ‘Theevisite van Harold Pinter’. In het stuk neemt Troep u een paar dagen mee in het leven van de succesvolle zakenman in sanitair, Robbert Sisson.

Aankondiging ALV Soerens Belang

22 maart 2019
Het bestuur van Soerens Belang deelt hierbij mede dat de Algemene Ledenvergadering dit jaar wordt gehouden op maandag 15 april 2018 om 20.00 uur in ’t Sprengenhus. Uitnodiging, agenda en financieel verslag ontvangen de leden per mail of per brief. Het jaarverslag verschijnt tijdig op deze site.

Open Dag

Open Dag

19 maart 2019
Donderdag is het Open Dag bij Boulevard Magenta. Wil je komen kennismaken om te ontdekken of dit jouw plek is om meer te leren? Schilderen met olieverf, acryl of iconen maken? Je wordt persoonlijk ontvangen. A.s. donderdag 21 maart om 14.30 uur

Mooie ontmoetingen bij Elver

18 maart 2019
Op elf locaties van Elver was het afgelopen vrijdag en zaterdag tijdens NL Doet een gezellige drukte, met mooie ontmoetingen tussen mensen mét en zonder verstandelijke beperking.

Wasserij Barth Slijkhuis kiest voor MAN TGL bakwagens

18 maart 2019
Wasserij en Textielverzorging Barth Slijkhuis uit Laag Soeren levert maatwerk op het gebied van textiele diensten voor klanten in de zorg, horeca en industrie. Voor de levering van die diensten zet Barth Slijkhuis vijf MAN TGL bakwagens in waarvan drie nieuwe.

Goede Doelen loop te Laag Soeren

16 maart 2019
Op 11 mei houdt Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren een goede doelen loop ten behoeve van Stichting A.L.S. De loopgroep organiseert ieder jaar een activiteit met een maatschappelijk doel om zich voor in te spannen en geld voor in te zamelen. Dit jaar doen zij dit in de vorm van een duathlon waarin 2 personen over 15 km een verharde route hardlopend en fietsend afleggen en er mag zo vaak als wenselijk worden gewisseld.

Rheden genomineerd voor BNG Erfgoedprijs

7 maart 2019
De gemeente Rheden is genomineerd voor de BNG Erfgoedprijs 2019, samen met Amersfoort, Leeuwarden en Oss.

Gekostumeerd Bal Cv. De Deurdauwers weer een groot feest!

4 maart 2019
Op zaterdagavond was het jaarlijkse gekostumeerde bal van Cv. De Deurdauwers in Café Restaurant De Harmonie, weer een feestje.

7 maart: Open Dag met rondleiding

7 maart: Open Dag met rondleiding

27 februari 2019
Open Dag met rondleiding op donderdag 7 maart om 14.30 uur bij Boulevard Magenta, School voor Ambacht & Kunst, 't Sprengenhus, Harderwijkerweg 25, 6957 AB Laag-Soeren.

IVN wandeling door de Imbosch

27 februari 2019
IVN Oost-Veluwezoom houdt op zondag 10 maart een wandeling door de Imbosch. Start is om 14.00 uur vanaf Parkeerplaats Elsberg/Lange Juffer, einde Schaapsallee, Laag Soeren.

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus