Nieuwe editie Kerstmarkt Laag-Soeren op 15 december 2018

Geplaatst op zaterdag 24 november 2018, door Rein Aardema. Bron: Rheden Nieuws.nl

De gezelligste kerstmarkt van dit jaar vindt plaats op 15 december 2018 rond en in Café Restaurant De Harmonie in Laag-Soeren.

Vanaf 16:30 uur beleef je daar ‘Kerst’. Lekker eten, drinken, struinen langs sfeervolle kramen, luisteren naar muziek, kijken naar toneel en vooral het proeven van de ongelofelijke sfeer. Alles in en rond De Harmonie ademt ‘Kerst’.

De vorige editie in 2015 was een groot succes met enthousiaste bezoekers, muzikanten, acteurs, deelnemende ondernemers en hobbyisten. De roep om een nieuwe editie is groot en daar wordt nu gehoor aangegeven.

Met medewerking van het koor ‘Almost famous’, het shantykoor ‘De IJsselboei’ en Jachthoornblazers ‘La Foret’ is een muzikale kerst gegarandeerd. Toneelgroep ‘Troep’ verzorgt een aantal voorstellingen en voor de kinderen zijn er ook diverse activiteiten.

Wie dat wil kan op de foto met de Kerstman. In de kerstboom op het plein kunnen bezoekers een kaartje hangen met een wens voor een ander. De Kerstman zorgt dat een aantal van die wensen met een attentie beloond worden.

U kunt genieten van een modeshow en vooral ook van het gevoel dat een Kerstmarkt geeft. Met meer dan 25 verschillende en mooi aangeklede kramen komt u ogen tekort. Er is voor iedereen wat te zien, te proeven, te kopen en te bewonderen.

De Kerstmarkt loopt in de avond naadloos over in het Kerstschieten van voetbalvereniging SCS in het Café. En om het compleet te maken speelt de band ‘Kleedkamer 2’ vanaf 20:30 uur in De Harmonie.

De organisatie kijkt uit naar een fantastische Kerstmarkt in Laag-Soeren met natuurlijk zo veel mogelijk bezoekers. Samen maken zij er een geweldig evenement van!
 

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus