Fietsoversteek Harderwijkerweg/Van Zwietenlaan

Geplaatst op donderdag 8 november 2018, door Rein Aardema

Beste bewoner,


Op maandag 19 november 2018 starten de werkzaamheden voor het aanpassen van de fletsoversteek op het kruispunt Hardewijkerweg-Van Zwietenlaan. De werkzaamheden duren twee tot drie dagen afhankelijk van het weer. Het verkeer wordt ter plaatse met verkeersregelaars geregeld.


Herkenbaarheid fietsoversteek Om de fietsoversteek te verbeteren wordt de rode fietstrook vanuit Laag-Soeren, richting Dieren, doorgetrokken tot halverwege de verkeersdrempel. Daarnaast wordt de bocht waar het tweerichtingenfietspad aansluit op de Van Zwietenlaan aangepast zodat het fietspad beter zichtbaar wordt en de fietser comfortabel de weg kan vervolgen. Ook de borden worden op verschillende plekken aangepast.


Terugblik In het begin van dit jaar zijn bewoners, Soerens Belang en de gemeente met elkaar in gesprek gegaan om de fietsoversteek te verbeteren. Dit heeft geleid tot een nieuw ontwerp dat tijdens de inloopavond op dinsdag 23 oktober aan u gepresenteerd is. De tekening kunt u nog bekijken op www.soerensbelang.nl
Informatie Heeft u naar aanleiding van deze brief nog vragen dan kunt u mailen naar projecten@rheden.nl of bellen met de toezichthouder van de gemeente Rheden de heer Van Engen (06 - 533 759 68).

Met vriendelijke groet,
Martin Verstegen
projectleider, team Woon- en Leefomgeving 

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus