Werkzaamheden Harderwijkerweg te Laag-Soeren

Geplaatst op woensdag 25 juli 2018, door Becky Nijman. Bron: Soerens Belang

Van Ooijen uit Gouda gaat in opdracht van de Gemeente Rheden de bovenlaag van het asfalt vervangen op de kruising aan de Harderwijkerweg, met de Prof. Huetlaan en Eerbeekseweg, te Laag-Soeren.

Tijdens deze werkzaamheden is dit kruispunt afgesloten voor al het verkeer vanaf maandagochtend 6-aug-2018, 07.00 uur tot woensdagavond 8-aug-2018, 18.00 uur.  Het verkeer wordt via de weg langs het Apeldoorns kanaal omgeleid. De woningen zijn wel te voet bereikbaar.

Bij slecht weer zou de planning gewijzigd kunnen worden. Zo nodig ontvangt u dan een nieuw bericht.

Uw huisvuilcontainer kunt u op de gebruikelijke manier aanbieden, wij zorgen ervoor dat deze door de ophaaldienst wordt geledigd.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze brief of over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met onze uitvoerder, dhr. K. Kuipers via telefoonnummer 06 - 83976581 of met de toezichthouder van de gemeente Rheden dhr. J. v d Eerden, bereikbaar via telefoonnummer 06 - 50941054

Wij beseffen dat de werkzaamheden tijdelijk overlast veroorzaken en zullen er alles aan doen om deze zoveel mogelijk te beperken.

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Van Ooijen Gouda.

R. de Bruin.

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus