Uitnodiging aan de leden van de buurtpreventie Laag-Soeren

Geplaatst op woensdag 29 november 2017, door Becky Nijman. Bron: Soerens Belang

Wij willen u van harte uitnodigen om op vrijdag 15 december Laag-Soeren in te gaan (gezien onze bezetting vragen wij niet meer dan 20 deelnemers aan deze avond). Wij willen u door de ogen van een inbreker laten kijken: Waar klim ik omhoog en wat kan ik hiervoor gebruiken? Welke woning pik ik eruit? Zie ik buit liggen?..enz. Dit uiteraard met als doel om preventieadvies te geven. Wij zouden graag vanuit uw belangenvereniging circa 20 personen willen uitnodigen om samen met een medewerker van de politie de wijk in te lopen.


Wij zouden graag om 19.00 uur willen afspreken op de parkeerplaats van ‘t Sprengenhus. U zult worden voorzien van een geel hesje en het is wenselijk om een zaklampje mee te nemen.

Bij verschillende doorgaande wegen zijn inmiddels door de gemeente tekstkarren geplaatst om aandacht/ alertheid te vragen voor hetgeen wat vaak een onuitwisbare indruk op menigeen achterlaat: een woninginbraak! Deze tekstkarren worden de komende tijd gerouleerd tussen verschillende locaties nabij Dieren, Spankeren en Laag-Soeren.

Hopelijk tot dan!

Graag wil ik nog wel aandacht geven aan de volgende website: www.maakhetzeniettemakkelijk.nl.

Op deze website vind je handige tips hoe je het risico op woninginbraak of diefstal kan beperken.

Met vriendelijke groet,

Taco Oostvogel
Brigadier

Wijkagent Dieren, Spankeren en Laag- Soeren
Taakaccenthouder verdovende middelen

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus