Forest Jazz Band in De Harmonie op 26 november

Geplaatst op donderdag 16 november 2017, door Rein Aardema

40-jarige Forest Jazz Band speelt op zondagmiddag 26 november in Hotel Restaurant De Harmonie te Laag Soeren!
De Forest Jazz Band is in 1977 opgericht en was vanaf het begin een succes. De band speelde in zeer veel jazzfestivals en jazzclub. Ook maakte de band tournees naar de Nederlandse Antillen en Australië . En de heren hebben er nog steeds veel zin in en vieren dit jaar het feit dat de band 40 jaar bestaat en zij zijn dit jaar bezig met een soort veldtocht om de classic jazz te promoten.

Er waren optredens bij jazzfestivals in Den Haag, Assen, Breda etc. En ook bij jazzclubs was de band een graag geziene gast zoals onlangs nog in Deventer bij Good Time Jazz. En er staat een jubileum dubbelconcert met de Hans Dulfer Band op het programma.

In New Orleans zitten tegenwoordig de cafe’s weer afgeladen vol met muziekliefhebbers die genieten van de jazz muziek en het lijkt er op dat de revival van de jazz ook in Nederland begonnen is . En daar wil de Forest Jazz Band graag een steen(tje) aan bijdragen.

Ook in Laag Soeren waar in de afgelopen jaren veel jazzconcerten en Jazzfestivals hebben plaats gevonden.
In het alom bekende en gezellige Hotel Restaurant De Harmonie te Laag Soeren zullen de heren op zondagmiddag 16 november weer de sterren van de hemel spelen onder het motto: “It do’nt mean a thing if it ain’t got that swing”.

Bezetting : Louis Bink,trompet,vocals, Peter Swart,klarinet,sax, Ton Bos trombone, trompet, Niek van de Sigtenhorst, piano, Marc Muyzer gitaar, Ludo Deckers bas, Stef Geurts, drums.

Waar?

Hotel Restaurant De Harmonie, Harderwijkerweg 35, 6957AB Laag Soeren.

Aanvang 15.00 uur.

Vrij entree!

Zegt het voort!

Met vriendelijke groet,
Ton Bos, 0623483704

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus