De wijkagenten in Laag Soeren

Geplaatst op donderdag 24 augustus 2017, door Rein Aardema. Bron: Rheden Nieuws.nl

De wijkagenten maken deel uit van één van de vier clusters, het cluster Velp, het cluster Rheden-Rozendaal, het cluster Dieren en het cluster Doesburg. Alhoewel elke wijkagent een eigen wijk heeft, verzorgen de wijkagenten van het cluster een onderlinge vervangbaarheid, zodat de bewoners altijd terecht kunnen bij één van de wijkagenten binnen het cluster.

Mensen hoeven niet altijd perse dé wijkagent van hun straat of wijk te spreken, maar willen graag contact met een wijkagent. Mocht het om een specifieke casus gaan, waar de eigen wijkagent al mee bekend is, dan zal zijn collega wijkagent (kunnen) doorverwijzen naar de betreffende collega.

Om in contact te komen met één van de wijkagenten kan men altijd bellen naar 0900-8844, sommige wijkagenten zijn ook actief op twitter en Facebook. De onderstaande wijkagenten doen hun werk natuurlijk niet alleen, ze worden vaak geholpen door andere collega’s. Er staat een heel team van andere hulpverleners achter hen, om ervoor te zorgen dat de juiste hulp op het juiste tijdstip door de juiste mensen gegeven kan worden.

Het cluster Dieren omvat de dorpen Dieren, Spankeren en Laag-Soeren. De wijkagenten van dat cluster zijn Martin de Vries, Taco Oostvogel en Berdien Ellenkamp. Geen van hen maakt gebruik van een twitter-account, maar delen vaak informatie via de Facebookpagina van politie Dieren.
 

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus