VVD Rheden op bezoek

Geplaatst op maandag 8 mei 2017, door Rein Aardema. Bron: Regiobode Online.nl

VVD Rheden is zich aan het voorbereiden op de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. De liberalen gaan de komende maanden aan de slag met het opstellen van een verkiezingsprogramma voor de periode 2018-2022.
De VVD wil de inhoud van dit programma samen met inwoners, verenigingen, belangenorganisaties en ondernemers opstellen. VVD Rheden gaat hiervoor de komende maanden langs de zeven dorpen van de gemeente Rheden en nodigt belangstellenden uit om mee te denken over de toekomst van de gemeente.
De eerste bijeenkomst is op zaterdag 13 mei in De Harmonie in Laag Soeren. De liberalen zijn daar van 11.00 uur tot 13.00 uur om, onder het genot van een kop koffie, met inwoners te praten over hoe zij de toekomst van de gemeente Rheden zien. Ook kan men door een mail te sturen naar vvd.rheden@gmail.com aangeven dat u graag met de liberalen uit Rheden in gesprek gaat.
Tijdens deze bijeenkomsten zijn de huidige fractieleden, kandidaat raadsleden en wethouder Ronald Haverkamp aanwezig om met belangstellenden in gesprek te gaan. Het programma dat hieruit voorkomt zal als inzet voor eventuele coalitie-onderhandelingen gebruikt worden.

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus