Expositie Henry Dijkhoff in het Kulturhus

Geplaatst op maandag 3 september 2012, door Rein Aardema. Bron: Regiobode Online

Het Kulturhus in Laag-Soeren start haar nieuwe seizoen met een schilderijententoonstelling van Henry Dijkhoff. De kunstenaar is op zondag 9 september om 16.00 uur zelf aanwezig om de tentoonstelling te openen.
Dijkhoff volgt de opleiding schilderkunst aan de Klassieke Academie in Groningen. Na de basisopleiding rondde hij de vakopleiding in drie jaar af. In september begint hij aan de masteropleiding.
Dijkhoff laat zich graag inspireren door werken van grootmeesters en de hedendaagse figuratieve kunst. In de tentoonstelling in het Kulturhus zijn veel verschillende werken te zien: portretten, interieurs, stillevens, gemaakt met olieverf, acryl, aquarel of houtskool.
Naast het schilderen en tekenen, geeft Dijkhoff zijn kennis ook graag door aan mensen in de regio die zich graag willen ontwikkelen op het gebied van kunstschilderen en tekenen.
De opening van de expositie duurt van 16.00 tot 17.30 uur. De expositie is gratis te zien tot en met november 2012 tijdens de openingstijden van het Kulturhus. 

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus