Wisseling van de wacht

Geplaatst op woensdag 12 april 2017, door Rein Aardema. Bron: Regiobode Onlne.nl

"De opvolging en continuïteit zijn gewaarborgd, dus ik kan met een gerust hart een stap terug doen." Henk Sloot, eigenaar van REBO ERA Makelaars, ziet de toekomst van het bedrijf dat hij met zorg, visie en keihard werken opbouwde, in goede handen.

Een gedeelte van de aandelen zijn overgedragen aan zijn dochters Ninke en Bregje en er is een goed Management Team dat de dagelijkse leiding in handen heeft. Ninke is één van de drie Managing Partners. "Ik weet zeker dat m’n vader zijn neus nog wel eens zal laten zien op de kantoren", zegt ze. "En dat is ook goed. Want hij heeft heel veel kennis van het vak, de markt en het bedrijf. Maar hij gaat het rustiger aan doen."
Henk Sloot begon in 1975 als makelaar/taxateur o.z. bij Assink + Koerselman in Dieren. In '87 stapte hij over naar de Reinbouwgroep en Rebo Makelaardij. Van dat bedrijf nam hij vijf jaar later de aandelen over en dat was het begin van wat je gerust een succesverhaal mag noemen. "Toen ik het bedrijf overnam, waren er zes medewerkers", blikt Henk Sloot terug in de hoofdvestiging van het bedrijf, het monumentale ‘t Leihuis tussen Dieren en Laag-Soeren. "Inmiddels hebben we 85 mensen in dienst en kantoren in Zwolle, Amersfoort, Dieren, Arnhem, Doetinchem, Laag-Soeren en Utrecht. En we zullen ons ook in Amsterdam of omgeving vestigen."

Zie voor meer Regiobodeonline.nl:

http://www.regiobodeonline.nl/nieuws/12-04-2017-15-27-laag-soeren-wisseling-van-de-wacht-bij-rebo-era-makelaars/

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus