Goed gevoel bij Feel Good Fair in Laag-Soeren

Geplaatst op maandag 24 oktober 2016, door Rein Aardema. Bron: Mart van Tol

Goed gevoel bij Feel Good Fair in Laag-Soeren

Om 11 uur zondagmorgen opende De Harmonie in Laag-Soeren haar deuren. Zo’n 25 standhouders verwelkomden de vele bezoekers met de laatste trends op het gebied van eten en drinken, mode en lifestyle, of gewoon leuke of lekkere dingen die het leven veraangenamen.

Ook konden bezoekers genieten van de voor De Harmonie gebruikelijke delicatessen als koffie met… Ook de live optredens van het duo Spring en het popkoor Almost Famous pasten in het kader en kregen veel belangstelling van het op dat moment aanwezige publiek. In de intieme sfeer van het Kerkje aan de Eerbeekseweg bracht het koor Connecting Voices een muzikale wereldreis ten gehore, deels samen met een aantal muzikanten van Sempre Crescendo. In vele talen werden een zeer uiteenlopend repertoire uitgevoerd.

Voor de publieke belangstelling was het Kerkje te klein. Velen hebben het programma vanuit de hal of buiten in het zonnetje kunnen volgen. De dag werd afgesloten met modeshow in het kerkje. Ook hier kregen de getoonde modellen regelmatig applaus van de vele aanwezigen. De organisatie kan dan ook terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Deze zondag was Laag-Soeren ‘the place to be’.      

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus