De Deurdauwers in Laag-Soeren

Geplaatst op dinsdag 9 februari 2016, door Rein Aardema. Bron: Rheden Nieuws.nl

Carnavalsvereniging de Deurdauwers viert dit carnavalsjaar haar 44 jarig jubileum, op zaterdag vierden zij dat met een gekostumeerd bal in Café-Restaurant De Harmonie aan de Harderwijkerweg.

Onder leiding van Prins Henk de 1e en Prinses Trui werd het weer een groot feest. De één was nog gekker verkleed dan de ander, er was zelf een heuse vijf persoonskano die aan kwam roeien aan de bar, en waarvan de inzittenden vervolgens een biertje konden bestellen. De ober bediende hen met een brede glimlach.

Alle andere aanwezigen vroegen zich echter wel af hoe de kanovaarders naar het toilet gingen als dat nodig was, het antwoord was: Roeiend!

Om precies 20.11 uur opende Prins Henk de 1e na een korte toespraak het gekostumeerde bal, dat begon met een optreden van de dansgarde, waarna het feest losbarstte.

Er was in het café muziek van Partysound Together en in de grote zaal speelde de Marcus & Taylor Band waarbij de ongeveer ± 350 carnavalisten zich opperbest vermaakten. Het was een zeer geslaagde en gezellige avond voor iedereen.

Zie voor foto's: http://rheden.nieuws.nl/fotos/72905/fotos-gekostumeerd-bal-cv-de-deurdauwers-in-laag-soeren/

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus