Nieuwjaarsreceptie

Geplaatst op dinsdag 5 januari 2016, door Rein Aardema. Bron: Regiobode Online.nl

Op zondag 3 januari hebben de inwoners van Laag-Soeren, tijdens een goed bezochte receptie in ‘t Sprengenhus, elkaar het beste gewenst voor 2016.


Zoals altijd speelde muziekvereniging Sempre Crescendo enkele nummers. Haar voorzitter, Harrie Nieuwland, bedankte de Soerenaren voor hun bijdrage aan het succes van het afgelopen jubileumjaar. Gedurende het hele jaar is het 125 jarig jubileum gevierd. Leuk, gezellig, goed en vooral onder grote belangstelling. Een bevestiging van de sociale positie die de muziekvereniging inneemt in Laag-Soeren.
Vervolgens werden de aanwezige getrakteerd op een overzicht van de gebeurtenissen in het afgelopen jaar. Wereldwijd maar ook binnen het eigen dorp. Mooie en minder leuke momenten. Groot en klein. Een lach en een traan. Maar bovenal werd de kracht van Laag-Soeren benadrukt.


Tijdens de receptie is ook afscheid genomen van twee bestuurders van Stichting ’t Sprengenhus, Monika Blom en Ton Eikelboom. Zij hebben de afgelopen jaren met veel inzet een bijdrage geleverd aan het goed functioneren van ’t Sprengenhus.
Maar het belangrijkste was echter het gezellig samen zijn. Even bijpraten. Het afgelopen jaar doornemen om 2016 met volle energie aan te gaan.

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus