De Priesnitzhoeve opent haar deuren

Geplaatst op zaterdag 17 oktober 2015, door Rein Aardema. Bron: Rheden Nieuws

Zondag 25 oktober opent Natuurmonumenten haar entreeruimte in de Priesnitzhoeve in Laag Soeren. Dit vieren ze door 2 gratis wandelexcursies aan te bieden onder leiding van een gids van Natuurmonumenten.

Om 10.30 uur vertrekt de excursie naar de Sprengen (Laag Soeren route 6 km) en om 14.00 uur is er een excursie over de Zeven Heuvelen route (4 km).

De entree is ingericht in Natuurmonumenten stijl en biedt bezoekers een inkijkje in het Nationaal Park Veluwezoom. Een prima startpunt voor uw bezoek aan de Veluwezoom. Hier kunt u een routekaart kopen en genieten van een heerlijk kopje koffie of thee na een mooie wandelroute. Voor kinderen is er ook van alles te beleven. Verder biedt de Priesnitzhoeve verschillende faciliteiten voor MTB'ers, zoals verkoop van de MTB-vergunning en een ruime parkeerplaats.

Als aanvulling op het geheel kunt u ook een kijkje nemen in de nieuw gebouwde Bed & Breakfast. Een welkome aanvulling voor bezoekers van de Veluwezoom die langer dan 1 dag van de prachtige Posbank willen genieten. De Priesnitzhoeve opent haar deuren deze dag van 10.00 – 17.00 uur aan de Priesnitzlaan 23 in Laag- Soeren.

Zie ook: http://depriesnitzhoeve.nl

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus