Lifestyle magazine VeluweLeven zoekt kinderkamers

Geplaatst op zondag 8 juli 2012, door Rein Aardema. Bron: www.veluweland.nl

De redactie van het lifestyle magazine VeluweLeven is op zoek naar ouders in de regio die de kinderkamer een metamorfose willen laten geven. 

Door de crisis zit de klad in de huizenmarkt en blijven steeds meer gezinnen op hun stek zitten, terwijl ze eigenlijk groter willen wonen. Ouders zijn daardoor genoodzaakt om hun bestaande huis te verbouwen, omdat een nieuwe woning er nu even niet inzit. Het komt steeds vaker voor dat kinderen daarom bij elkaar op de kamer moeten slapen. Maar hoe richt je zo'n kamer goed in?

Voor een 'make-over' artikel met mooie foto's zoekt de redactie van VeluweLeven ouders met twee of meer kinderen, vanaf groep 4, die één slaapkamer delen. De gezinnen dienen woonachting te zijn op de Veluwe. De redactie kiest één gezin uit de inzendingen en die krijgt een gesponsorde restyling van de kinderslaapkamer. Er komt dan een stylist langs die de make-over doorspreekt en uitvoert. Aanmelden kan tot 1 augustus. Voor aanmelden of meer informatie kan een mail worden gestuurd naar: ma_niemeijer@hotmail.com of veluweleven@bdu.nl. 

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus