Jubileumconcert Sempre Crescendo

Geplaatst op dinsdag 11 augustus 2015, door Elly Gieteling

Jubileumconcert Sempre Crescendo

(Weer) Meespelen in JubileumConcert Sempre Crescendo


Muziekvereniging Sempre Crescendo uit Laag-Soeren bestaat 125 jaar.

Om dat te vieren organiseert de jubilerende vereniging op 7 november 2015 een grandioos JubileumConcert onder het motto "Kom er (weer) bij".

Het is bedoeld voor:

1. oud-leden die weer een paar nummers mee willen spelen en
2. muzikanten die eens willen ervaren hoe het is om in een groot orkest te spelen zijn van harte welkom.


In 4 repetities, die van 13 oktober t/m 3 november op dinsdagavond in ‘t Sprengenhuus plaatsvinden, worden twee muziekstukken ingestudeerd. Sempre Crescendo zorgt voor instrumenten.


Het jaar 2015 is voor Muziekvereniging Sempre Crescendo uit Laag-Soeren een jubeljaar! Het is alweer 125 jaar geleden, dat een aantal mensen de club oprichtte. Samen met vrijwilligers, andere verenigingen en organisaties werkt het bestuur aan verschillende programmaonderdelen. Eén onderdeel is op de vereniging zelf gericht: Kom er (weer) bij!


Deelnemers

Leden die ooit gestopt zijn, hebben nu wellicht weer ruimte om het muziek maken op te pakken. En wie weet, woont u in Laag-Soeren of omgeving en wilt u wel (weer) eens in verenigingsverband muziek maken. Dit laagdrempelige muziekproject is een leuke kans tot (hernieuwde) kennismaking. Als het meespelen bevalt, heeft Sempre Crescendo misschien een nieuw lid erbij! Meedoen is echter helemaal vrijblijvend. Deelnemers hebben in elk geval een gezellige concertavond. Een leuk concert en een spetterende afterparty met de band Spot!


Opgeven


Opgeven kan via de speciale button Opgave Kom erbij! op onze website www.semprecrescendo1890.nl of via e-mail naar komerbij@semprecrescendo1890.nl . Vermeld in de mail of u lid was, het instrument dat u speelt en of u een instrument wilt lenen. Het is voor de organisatie fijn als u zich zo snel mogelijk opgeeft. Dus aarzel niet! Uiterste inschrijfdatum is 31 augustus 2015.


Nadere informatie kunt u verkrijgen bij:


Dick Nieuwland, nieuwland@chello.nl of 06 21885715 of
Marina van Breda, marinavanbreda@gmail.com

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus