,,Happy Birthday to us”

Geplaatst op dinsdag 24 maart 2015, door Rein Aardema. Bron: Rheden Nieuws.nl

Na een succesvolle nieuwjaarsreceptie en het muzikaal ondersteunen van het carnavalscafé in februari was het nu tijd voor een koffieconcert door Sempre Crescenda op zondagmorgen 22 maart in de zaal van café De Harmonie aan de Harderwijkerweg in Laag-Soeren.

Sempre Crescendo viert dit jaar haar 125 jarig jubileum, en dat willen zij graag in heel 2015 vooral samen doen met alle inwoners, verenigingen en ondernemers uit Laag-Soeren. Daarom kregen alle bezoekers van het concert een kop koffie of thee met gebak aangeboden van de muziekvereniging, en was de toegang gratis.

Er was weer een mooi concert ingestudeerd met film muziek, Once Upon a Time in the West en the Good the Bad and the Ugly en Moment for Morricone. Ook was er een optreden van jong Soerens talent dat met een muziekstuk mee zong.

Voor de pauze werd Jan Jansen naar voren geroepen, hij ontving een oorkonde voor zijn 65 jarig lidmaatschap, en langst spelende lid en werd benoemd als Erelid van de Harmonie en kreeg een mooie oude tuba met een bloemstuk erin als herinnering. Het concert werd door zo’n kleine 200 muziekliefhebbers bezocht. Het begon om 11.15 uur en duurde tot 13.00 uur.
 

Zie voor meer en foto's: http://rheden.nieuws.nl/nieuws/49648/happy-birthday-to-us/

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus