Soerol groot succes

Geplaatst op zondag 24 juni 2012, door Tim Gieteling

Soerol groot succes

Afgelopen zaterdag vond het Midzomernacht feest plaats van Soerol. Nou een feest, het was zelfs een heel festival geworden!

Vrijdagmiddag begon het opbouwen, het terrein klaar maken en rond klokslag 17:00 uur arriveerden de podiums. Een vrachtwagen met een aanhanger erachter van Schotpoort arriveerden als twee podiums, Schotpoort Logistics bedankt!

Zaterdag morgen, tijd om alle electronica aan te sluiten. Eddy Goldebeld slingerde er op los, met als resultaat een geweldig en goed geluid! Eddy bedankt! Ondertussen kwam DJ Robbie met zijn spullen ook aan, DJ Robbie super gedraaid, jij ook bedankt!
Voor de show van Bielleman Bikes was ook het een en ander geregeld. Bas Bielleman had twee jongens geregeld die een show weg kwamen geven, een show waar je U tegen zegt. Zo werd er over een platte wagen van Jan van Beek (Jan ook bedankt!) gereden en stunten ze over een auto die was geregeld door Auto Recycling De Timp, mannen van de Timp, ook bedankt!

Nou geloof ik, dat ik nu wel de vele bedankjes heb gedaan. Op naar het verslag van het feest zelf. Er zullen ongetwijfeld bedankjes zijn vergeten, dus aan diegene, ook allemaal bedankt!

We begonnen om vijf uur, DJ Robbie draaide een rustig plaatje en de mensen stroomde langzaam aan. Om half 6 begon het pianoconcert van Tineke en de kinderen. Geweldig hoe zij zo'n stukje muziek speelden voor toch wel een groot publiek!

Om half 7 was de band van Maren aan de beurt, ook daar werd goed op geswingd. Het optreden werd vervolgd door een Dansact van Loena en friends, geweldig leuk, ondertussen liep zowat heel Laag Soeren uit en ik heb zelfs vernomen dat er mensen uit Apeldoorn zelfs hier waren, waar een klein dorp toch niet groot in kan zijn? Ondertussen bedacht Kylian zich en pakte zijn gitaar en speelde een geweldig nummer en verschillende mensen studeerden ook nog een dansje in en stapte het podium op en lieten het de mensen zien.

Dan was het tijd voor de band van Paul Vos, die speelde een paar geweldige nummers en hadden nog een bedankje voor de organisatie.Het optreden van Paul werd gevolgd door de show van Bielleman Bikes, in elkaar gezet door Bas Bielleman die nog twee jongens had geregeld. Er werd een geweldige show op het terrein gegeven. Twee keer 20 minuten gingen ze erop los. Volgens mij hebben zij het ook naar hun zin gehad. Bas schreef nog op de facebook pagina: "Feest was top, demo was tof om te doen geweldig publiek."

Toen was het tijd voor het laatste optreden van de avond, Eddy Goldebeld zelf met zijn band. Maar het speciale was dat hier ook nog een drietal Soerenaren aan meespeelden. Harrie Nieuwland, Edwin Gerritsen en Bea Goldebeld bliezen mee en zo werd het een groot spectaculair optreden en werd de naam veranderd in Ed & Friends. 

Ondertussen was het half 1, de show was afgelopen, mensen namen nog een drankje en er werd al gesproken over een volgende edite die iedereen wel zou zien zitten, een stiekeme hint voor de organisatie misschien?

Als laatste natuurlijk het belangrijkste bedankje, het publiek zelf, zonder jullie was het geen groot succes geworden. Bezoekers van het festival, allen bedankt!

Al met al, een super feest en vanuit mijn opzicht; tot volgend jaar!

Voor de rest zijn alle foto's hier te vinden Klik hier!

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus