Stop Inbraak via Twitter

Geplaatst op donderdag 4 juli 2013, door Becky Nijman. Bron: gemeente Rheden

Stop Inbraak via Twitter

@StopInbraak

Door het volgen van dit twitteraccount houden ze u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom woninginbraken in onze drie gemeenten. Dagelijks worden concrete tips gegeven. Mocht er sprake zijn van een inbraakgolf in een bepaalde wijk, dan communiceren ze dit ook via dit account. En uiteraard communiceren ze ook de resultaten.

Geloof in succes

De vijf ketenpartners Rheden, Doesburg, Rozendaal, het Openbaar Ministerie en de politie geloven in het succes van een integrale aanpak van woninginbraken. Ieder levert vanuit zijn eigen positie een bijdrage. Doel van de aanpak is een afname van het aantal woninginbraken in de regio. De vijf partijen roepen inwoners op om het nieuwe twitteraccount actief te volgen.

Hebt u nog geen twitteraccount – en wel een computer of smartphone. Dan kunt u vrij eenvoudig een account aanmaken via www.twitter.com

Via de zoekfunctie binnen twitter op @stopinbraak kunt u dan aanhaken aan deze campagne. Het is eenvoudiger dan u misschien wel denkt.

Overigens kun u ook meteen @ikbuurtmee en @rheden  volgen. Bent u helemaal op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de gemeente.

 

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus