60-jarig huwelijk van het echtpaar Thomassen-Anderson

Geplaatst op zondag 23 december 2012, door Rein Aardema. Bron: rheden.nieuws.nl

Op 3 januari 2013 is het 60 jaar geleden dat het echtpaar Thomassen-Anderson in het huwelijk is getreden. Burgemeester mevrouw P.M. van Wingerden-Boers brengt op donderdag 3 januari om 14.00 uur een bezoek aan het echtpaar Thomassen aan de Jut van Breukelerwaardlaan. Namens het college zal de burgemeester de heer en mevrouw Thomassen feliciteren en een boeket bloemen aanbieden

De heer Martinus Thomassen is geboren op 27 augustus 1927 en mevrouw Bartha Berendina Anderson op 8 juni 1935. Het echtpaar Thomassen is na hun trouwen gaan inwonen bij de ouders in de boerderij aan de Jut van Breukelerwaardlaan, waar ze nu ook nog wonen. Hier zijn hun vier kinderen geboren. Het echtpaar Thomassen heeft inmiddels elf kleinkinderen en negen achterkleinkinderen. Na 60 jaar huwelijk bestaat hun gezin uit ruim 40 leden.

Het echtpaar Thomassen is altijd werkzaam geweest op de boerderij en actief met het beheer van de HAL-huisjes. Dit zijn huisjes die vroeger werden bewoond door medewerkers van de Holland Amerika Lijn. Momenteel worden deze huisjes gebruikt als recreatiewoning.

Het gezin Thomassen viert elk jaar Sinterklaas met de hele familie en elk vijfde huwelijksjubileum wordt ook uitgebreid gevierd.

De heer Thomassen is erg betrokken bij de buurt en ook mevrouw Thomassen staat bekend om positieve kijk op het leven en haar betrokkenheid bij andere mensen.

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus