Theatergezelschap Troep speelt Theevisite van Harold Pinter

Geplaatst op vrijdag 22 maart 2019, door Rein Aardema. Bron: Rheden Nieuws.nl

Theatergezelschap Troep speelt Theevisite van Harold Pinter

Theatergezelschap Troep uit Laag-Soeren zet weer een nieuwe voorstelling op de planken ‘Theevisite van Harold Pinter’. In het stuk neemt Troep u een paar dagen mee in het leven van de succesvolle zakenman in sanitair, Robbert Sisson.

Hij is weduwnaar, heeft twee dochters en gaat trouwen met een veel jongere vrouw, Diana. Hij bombardeert de broer ( Willy) van zijn kersverse vrouw, die hij nog maar nauwelijks kent en met wie Diana wel erg intiem is, tot compagnon. Neemt een verleidelijke secretaresse in dienst en vervolgens wil Willy dat Diana ( zijn zus dus ) ook in het bedrijf moet komen werken….

Dan krijgt Sisson last van zijn ogen maar volgens vriend en oogspecialist Peter Disley, is er niets met zijn ogen aan de hand en spelen er andere dingen. Maakt Sisson misbruik van zijn situatie om zijn secretaresse te betasten? Wat speelt er allemaal in zijn hoofd?

Deze absurdistische voorstelling geeft een intrigerende kijk op de onderliggende verhoudingen, dit levert zowel komische als tragische situaties op.

Troep speelt dit jaar in ’t Sprengenhus aan de Harderwijkerweg 25A in Laag-Soeren. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken op één van de volgende data.

Zaterdag 6 april en zaterdag 13 april om 20.30 uur
Zondag 14 april om 14.30 uur
De kaartjes kosten 10 euro en zijn te reserveren onder: troeptoneel@gmail.com of 0313-496595
 

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus