Nieuws

Kerstschieten in De Harmonie in Laag-Soeren

10 december 2017
In het kader van de decemberactiviteiten in Laag-Soeren is H.C.R. De harmonie op zaterdag 16 december het toneel voor het kerstschieten. Vanaf 19.00 vuurt de jeugd om de mooie prijzen, waarna vanaf 20.15 uur de volwassenen hun kunsten vertonen of hun geluk beproeven.

Voetballen in januari

10 december 2017
Op zaterdag 6 januari organiseert SCS haar bekende snerttoernooi. Weer of geen weer, er wordt gewoon gespeeld in de sportzaal van ’t Sprengenhus in Laag-Soeren.

Dag ‘Sprengenpodium’, hallo ‘Kunst in de etalage’

Dag ‘Sprengenpodium’, hallo ‘Kunst in de etalage’

10 december 2017
Zaterdagmiddag werd in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren een periode afgesloten en tegelijk een nieuwe geopend. Het laatste Sprengenpodium werd feestelijk geopend met een korte toespraak van Juul van Rijn. Zij blikte even terug op een imposante reeks tentoonstellingen met een grote variatie aan kunst en kunstenaars, vooral uit Laag-Soeren en directe omgeving.

Eigen kerstboom in Laag-Soeren

Eigen kerstboom in Laag-Soeren

10 december 2017
Op zijn verjaardag bezocht Sinterklaas nog basisschool ’t Schaddeveld in Laag-Soeren. Direct na zijn vertrek naar Spanje maakte het dorp zich op voor een mooie afsluiting van 2017 en sfeervol begin van 2018. In goed onderling overleg heeft de decembercommissie in Laag-Soeren ook voor dit jaar een mooi en gevarieerd programma samengesteld.

Koffieklets

Koffieklets

8 december 2017
De start is gemaakt!

,,Uilenman'' waarschuwt voor te vroege oplevering huizen

6 december 2017
De woningen die het Dierense aannemersbedrijf Reinbouw volgend jaar wil opleveren in het zuidwestelijk deel van nieuwbouwwijk Hof van Soeren, tegen de Harderwijkerweg aan, mogen pas in 2019 door de bewoners worden betrokken.

Sinterklaas viert verjaardag op ’t Schaddeveld Laag-Soeren.

Sinterklaas viert verjaardag op ’t Schaddeveld Laag-Soeren.

5 december 2017
Al voor dag en dauw maakte Sinterklaas met 2 Zwarte Pieten in een mooie cabrio zijn opwachting op BS ’t Schaddeveld in Laag-Soeren, om met de Soerenaren zijn verjaardag te vieren. Natuurlijk stond Sempre Crescendo klaar om hem muzikaal te verwelkomen met een scala van aan hem opgedragen nummers.

Nieuwjaarsconcerten

5 december 2017
De Isseltaler Musikanten geven in januari op twee plaatsen in de regio hun traditionele Nieuwjaarsconcerten met Egerländerblaasmuziek. Het eerste nieuwjaarsfeestconcert wordt gegeven in Angerlo op zondag 7 januari om 11.30 uur in Dorpshuis de Meent. De zaal gaat open om 10.30 uur.

Op verjaardag bij Sinterklaas

4 december 2017
Op zijn verjaardag, dinsdag 5 december, meldt de Sint zich al om 8.30 bij basisschool ’t Schaddeveld in Laag-Soeren.

Bernard van Eijbergen vrijwilliger van het jaar in Laag-Soeren

Bernard van Eijbergen vrijwilliger van het jaar in Laag-Soeren

4 december 2017
Op de najaarsvergadering van Soerens Belang was voor de pauze een voorlichting door 2 heren van de provincie Gelderland en Ilse Vos van de gemeente Rheden over de ontwikkelingen rondom de uitbreiding van het vliegveld Lelystad. Zoals het zich nu laat aanzien zullen daarvan ook in deze contreien de gevolgen merkbaar, en dan vooral hoorbaar, zijn.

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus