Nieuws

Burgemeester Carol van Eert opent grote jubileumexpositie Boulevard Magenta

Burgemeester Carol van Eert opent grote jubileumexpositie Boulevard Magenta

20 oktober 2018
Vijf jaar geleden richtte Marjan Smit op Landgoed Laag Soeren Boulevard Magenta, School voor Ambacht & Kunst op. Morgen 21 oktober opent burgemeester Carol van Eert het nieuwe onderkomen van Boulevard Magenta.

Inloopavond over de fietsoversteek op de kruising Harderwijkerweg-Van Zwietenlaan Laag-Soeren

16 oktober 2018
Op 23 oktober is er in ‘t Sprengenhus in Laag-Soeren een inloopavond over de fietsoversteek op de kruising Harderwijkerweg-Van Zwietenlaan. De avond is van 18.30 tot 20.00 uur. Soerens Belang en de gemeente organiseren dit samen.

Veel belangstelling voor 'spookhotel' Laag-Soeren, maar gemeente werkt niet mee

Veel belangstelling voor 'spookhotel' Laag-Soeren, maar gemeente werkt niet mee

6 oktober 2018
In voormalig Hotel Laag-Soeren, ook wel bekend als het 'spookhotel', is de nodige interesse getoond sinds de ruïne ongeveer twee jaar geleden weer in de verkoop is gezet voor 685.000 euro. Dat laat Hans Eertink van Kendes Rentmeesters & Adviseurs weten.

Honden ongedeerd bij woningbrand in Laag-Soeren

5 oktober 2018
De brandweer is donderdag met spoed uitgerukt nadat er brand was ontstaan in een woning aan de Rozesteinweg in Laag Soeren. Twee honden kwamen met de schik vrij.

Matineeconcert Dierens Harmonie Orkest en Sempre Cresendo

4 oktober 2018
Zondagmiddag 28 oktober verzorgen de harmonieorkesten het Dierens Harmonie Orkest en Sempre Cresendo een Matineeconcert.

Natuurmonumenten werkt samen met horecaondernemers bij ingangen Veluwezoom

3 oktober 2018
Het 5.100 hectare grote natuurgebied Veluwezoom kent naast het bezoekerscentrum en op de Posbank nog meer ingangen, waarvan een aantal 'met horeca'. Deze entrees zijn voor bezoekers van Nationaal Park Veluwezoom ook heel interessant. Daarom werkt Natuurmonumenten met ze samen. Met de Heideroos in Eerbeek en de Harmonie in Laag-Soeren is al een overeenkomst ondertekend. De Thermiekbel in Terlet volgt binnenkort. Eerder ging Natuurmonumenten al een samenwerking aan met de Priesnitzhoeve in Laag-Soeren.

In Laag Soeren is de carnaval al weer begonnen

2 oktober 2018
Zaterdag 29 september verzorgde Karnavalsvereniging De Deurdauwers uit Dieren een extra feestavond voor leden en niet leden.

SCS bingo in de Harmonie

28 september 2018
De activiteitencommissie van SCS organiseert op vrijdagavond 12 oktober een gezellige bingoavond met mooie prijzen bij HCR. De Harmonie in Laag-Soeren.

Septemberfeestavond K.V. De Deurdauwers

Septemberfeestavond K.V. De Deurdauwers

25 september 2018
Zaterdag 29 september verzorgd Karnavalsvereniging De Deurdauwers uit Dieren een extra feestavond voor leden en niet leden. Van 20:30 uur tot 01:00 uur zal er een gezellige feestavond plaats vinden in Hotel Restaurant De Harmonie in Laag-Soeren.

Opbrengst Kerkenmarkt Spankeren dit keer naar geluidsapparatuur

24 september 2018
Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de kerkenmarkt te Spankeren. De Kerkenmarkt is een tweejaarlijks terugkerend evenement met veel activiteiten zoals een rommelmarkt, het rad van avontuur, diverse optredens en een gezellig terras. De opbrengst van de markt wordt deze keer besteed aan geluidsapperatuur voor de Petruskerk en Kerkhorst en de Boskapel te Laag-Soeren.

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus