Nieuws

Prachtig kerstconcert Sempre Crescendo en Connect Voices

11 december 2019
Muziekvereniging Sempre Crescendo uit Laag-Soeren gaf dinsdagavond 10 december een kerstconcert gezamenlijk met het koor Connect Voices in een vol gepakt Sprengenhus.

Kerstconcert met Sempre Crescendo en Connect Voices

7 december 2019
Op dinsdagavond 10 december brengt muziekvereniging Sempre Crescendo een deel van het Kerstrepertoire ten gehore in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren. Vanaf 20.00 uur klinkt bekende en minder bekende kerstmuziek.

Kerstschieten

7 december 2019
In het kader van de decemberactiviteiten in Laag-Soeren is H.C.R. De harmonie op zaterdag 16 december het toneel voor het kerstschieten. De activiteitencommissie van SCS organiseert deze jaarlijkse strijd om mooie prijzen. Vanaf 19.30 schiet de jeugd op de kaarten.

Voetballen na de feestdagen

7 december 2019
Op zaterdag 4 januari a.s. organiseert SCS haar bekende zaalvoetbaltoernooi. Weer of geen weer, er wordt gewoon gespeeld in de sportzaal van ’t Sprengenhus in Laag-Soeren.

Provincie gaat verkeer richting Eerbeek monitoren

4 december 2019
De provincie Gelderland gaat het verkeer op de N786 van Apeldoorn naar Dieren tellen om beter inzicht te krijgen in de verkeersstromen. Eerder dit jaar zijn op basis van berekende verkeerscijfers maatregelen gekozen om (vracht)verkeer door Dieren en Laag Soeren te verminderen.

Soerense Kerstboom dit jaar van Soerense Zand

3 december 2019
Dit jaar is het oog voor de kerstboom voor Laag-Soeren gevallen op een boom die staat tegenover de ingang van het voormalig tuincentrum Laag-Soeren. Wim de Vries heeft hem zelf onder de aandacht gebracht.

Els Themmen uit Laag-Soeren hoopt dat stookalert de houtstokers aan het denken ze

2 december 2019
Het stookalert dat het Rijksinstitutuut voor Volksgezondheid en Milieu zaterdag afkondigde voor onder andere de provincie Gelderland, was Els Themmen uit Laag-Soeren uit het hart gegrepen. ,,Eindelijk een wijs woord over het stoken van houtkachels. Wilt u de gemeente Rheden hiervan op de hoogte brengen?”, reageerde ze nog dezelfde dag op het bericht op de website van De Gelderlander.

Kerstschieten in cafe De Harmonie

Kerstschieten in cafe De Harmonie

25 november 2019
Sportvereniging S.C.S. organiseert op zaterdag 14 december het traditionele Kerstschieten in De Harmonie.

S.C.S. Oliebollenverkoop op 30 december

S.C.S. Oliebollenverkoop op 30 december

25 november 2019
Vers gebakken met de warme medewerking van de ,,Echte Bakker Dick Wanningen". Verkoop op 30 december van 13 tot 16 uur op het terras van De Harmonie.

Kerstconcert in 't Sprengenhus

Kerstconcert in 't Sprengenhus

25 november 2019
Harmonie Orkest Sempre Crescendo samen met Wereldmuziekkoor Connect Voices. Zaal open om 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur. Entree gratis.

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus