Nieuws

Kerstmarkt Laag-Soeren in en om De Harmonie weer groot succes!

17 december 2018
De gezelligste kerstmarkt van dit jaar vond plaats op 15 december 2018 rond en in Café Restaurant De Harmonie in Laag-Soeren. Vanaf 16:30 kon men echt ‘Kerst’ beleven. Lekker eten, drinken, struinen langs sfeervolle kramen, luisteren naar muziek, kijken naar toneel en vooral het proeven van de ongelofelijke sfeer. Alles in en rond De Harmonie ademde ‘Kerst’.

Rondleiding bij Boulevard Magenta te Laag Soeren

Rondleiding bij Boulevard Magenta te Laag Soeren

11 december 2018
Wil je komen kennismaken om te ontdekken of Boulevard Magenta, School voor Ambacht & Kunst, jouw plek is om meer te leren? Je treft het! Want je wordt zondag 16 december om 14.00 uur & donderdag om 20 december 14.00 uur ontvangen door Marjan Smit. Je kunt dan meteen de 300 schilderijen, iconen en miniaturen bekijken van de deelnemers aan onze Vakopleidigingen en Flexlessen.

Kerstconcert en samenzang in Laag-Soeren

6 december 2018
Op dinsdagavond 18 december brengt muziekvereniging Sempre Crescendo een deel van het kerstrepertoire ten gehore in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren.

Nieuwjaarsfeestconcert

30 november 2018
De Isseltaler Musikanten geven in januari een traditioneel Nieuwjaarsconcert met Egerländerblaasmuziek. Samen met hun dirigent Cyrille van Poucke staan de muzikanten op zondag 13 januari in Laag-Soeren op de planken.

Sinterklaas vindt nieuwe daken in Laag-Soeren

Sinterklaas vindt nieuwe daken in Laag-Soeren

24 november 2018
Volgens afspraak kwam Sinterklaas zaterdagmiddag aan bij ’t Sprengenhus in Laag-Soeren waar hij werd ontvangen door een groot publiek en zijn huisorkest Semper Crescendo met toepasselijke muziek. Sinterklaas werd, eenmaal binnen, warm toegesproken door Mariska Kuperus van de activiteitencommissie Laag-Soeren, die namens het dorp al jaren de contacten met de Goedheiligman onderhoudt.

Nieuwe editie Kerstmarkt Laag-Soeren op 15 december 2018

24 november 2018
De gezelligste kerstmarkt van dit jaar vindt plaats op 15 december 2018 rond en in Café Restaurant De Harmonie in Laag-Soeren. Vanaf 16:30 uur beleef je daar ‘Kerst’. Lekker eten, drinken, struinen langs sfeervolle kramen, luisteren naar muziek, kijken naar toneel en vooral het proeven van de ongelofelijke sfeer. Alles in en rond De Harmonie ademt ‘Kerst’.

Werkzaamheden fietsoversteek in uitvoering

Werkzaamheden fietsoversteek in uitvoering

19 november 2018
Vanmorgen, maandag, is de uitvoering van de reconstructie van de fietsoversteek op de kruising Harderwijkerweg/van Zwietenlaan ter hand genomen. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens bijgaande tekening. Naar verwachting wordt dit morgen, uiterlijk woensdag voltooid.

Donderdag rondleiding bij Boulevard Magenta

Donderdag rondleiding bij Boulevard Magenta

18 november 2018
Rondleiding bij Boulevard Magenta, School voor Ambacht & Kunst, te Laag Soeren, op donderdag 22 november om 11.00 uur.

Henk Bosman vrijwilliger van het jaar in Laag-Soeren

Henk Bosman vrijwilliger van het jaar in Laag-Soeren

16 november 2018
Op de najaarsvergadering van Soerens Belang is Henk Bosman bekroond voor zijn inzet in het dorp en daarbuiten. Hij heeft ook een bijzondere staat van dienst in het dorpsleven. Zo is hij een van de bestuursleden van voetbalvereniging SCS, terwijl hij ook als scheidsrechter nog altijd actief is.

Soerens Belang wil niet ‘geschiphold’ worden

Soerens Belang wil niet ‘geschiphold’ worden

13 november 2018
Tijdens een goedbezochte najaarsvergadering van Soerens Belang is maandagavond nagedacht over de gevolgen van Lelystad Airport. Deze luchthaven wordt nu getransformeerd tot internationale luchthaven. Er is echter een probleem, de nieuwe laagvliegroutes lopen over onze regio heen.

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus