Boulevard Magneta

Datum: donderdag 20 september 2018 - donderdag 20 september 2018. Locatie: Sprengenhus

Op donderdag 20 september tussen 11.00 uur en 20.00 uur is de open dag van Boulevard Magneta


Het adres: ’t Sprengenhus, Harderwijkerweg 25, 6957 AB, Laag Soeren
Meer informatie vind je op www.boulevardmagenta.nl

 

,Wat maakt Boulevard Magenta zo bijzonder?”

Marjan Smit: ,,Boulevard Magenta biedt een breed scala schilderlessen aan vanuit het ambacht. We halen het beste in de mensen naar boven. Door het schilderen kun je je ontwikkelen als mens.”


,,Bedoel je dat Boulevard Magenta zich richt op talentontwikkeling?”


Marjan Smit: ,,Talent is een combinatie van nieuwsgierig zijn en zin hebben om nieuwe dingen te leren.”

,,Ik las dat mensen erg enthousiast zijn over het hoge serviceniveau. Lessen nemen wanneer je wilt, de aangeboden lunches en jullie leveren al het benodigde lesmateriaal.”

Marjan Smit: ,,Door alles voor mensen te regelen kunnen zij al hun tijd stoppen in het schilderen. En dat is waar mensen voor komen.”
,,De school bestaat 5 jaar. Jullie klanten komen overal vandaan, ook uit België en Duitsland en dat in een klein dorpje als Laag-Soeren.

Had je dit voorzien?”


Marjan Smit: ,,Alle stappen die Boulevard Magenta zet zijn duurzaam. Unieke, originele lesprogramma’s, een authentieke sfeer waar plaats is voor humor en docenten, waar ik er een van ben, die er met de cursist alles uithalen. Dat de reikwijdte zo groot zou zijn had ik niet verwacht. Ik ben gewoon trouw gebleven aan mijn fascinaties voor schoonheid en de technieken van de meesters uit het verleden en daar alles van te willen leren en deze vaardigheden doorgeven. Bij ons laten we deelnemers stralen, het gaat uiteindelijk om hen!
Heel erg leuk wanneer Laag-Soeren en Rheden zich daarmee op de kaart zetten. Een echte win-win situatie!’’

 

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus