Bewonersavond

Datum: woensdag 16 december 2015 - woensdag 16 december 2015. Locatie: 't Sprengenhus

Bewonersavond

Hierbij nodigen wij u uit om op woensdag 16 december a.s. verder aan de slag te gaan met de plannen voor uw dorp. In september spraken we al samen over de toekomst van Laag-Soeren en over de verbeterpunten en oplossingen op de korte termijn.

Buurtplan
Ik buurt mee! is een werkwijze om samen met bewoners en instanties (waaronder VIVA Rheden, Sprengenland wonen, Soerens Belang en de gemeente Rheden) te werken aan een veilige, mooie en gezellige buurt. Dit zijn vaak activiteiten die we samen op de korte termijn kunnen realiseren. In het concept buurtplan ziet u welke activiteiten/werkzaamheden medebewoners en instanties al voor ogen hebben voor de komende twee jaar. We zijn benieuwd of u daarbij wilt aanhaken en wat u daaraan wilt toevoegen.

Structuurvisie
Uw opmerkingen en ideeën hebben we nu verwerkt tot een concept structuurvisie. Met andere woorden: hoe kan uw dorp er in 2030 uitzien en wat moeten we daarvoor doen? Graag willen we samen met u kijken of dit concept voldoet aan uw verwachtingen, of dat u nog wat mist of nog opmerkingen heeft.

Graag tot ziens op woensdag 16 december 2015 om 20 uur in 't Sprengenhus.

Koffie en thee staat klaar vanaf 19.30 uur.

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus