1e oefenavond van het meespeelconcert Sempre Crescendo

Datum: dinsdag 13 oktober 2015. Locatie: Sprengenhus

1e oefenavond van het meespeelconcert Sempre Crescendo

Muziekvereniging Sempre Crescendo uit bestaat 125 jaar. Om dat te vieren organiseert de jubilerende vereniging op 7 november 2015 een grandioos meespeelconcert: “Kom er (weer) bij”.

Op zoek naar oud-leden en muzikanten
Oud-leden en muzikanten die eens willen ervaren hoe het is om in een groot orkest te spelen zijn van harte welkom. In 4 repetities, die van 13 oktober t/m 3 november op dinsdagavond in ‘t Sprengenhuus plaatsvinden, worden twee muziekstukken ingestudeerd. Sempre Crescendo zorgt voor instrumenten.

Het jaar 2015 is voor Muziekvereniging Sempre Crescendo uit Laag-Soeren een jubeljaar! Het is alweer 125 jaar geleden, dat een aantal mensen de club oprichtte. Samen met vrijwilligers, andere verenigingen en organisaties werkt het bestuur aan verschillende programmaonderdelen. Eén onderdeel is op de vereniging zelf gericht: Kom er (weer) bij!

Deelnemers
Leden die ooit gestopt zijn, hebben nu wellicht weer ruimte om het muziek maken op te pakken. Wie weet, woont u in Laag-Soeren of omgeving en wilt u wel (weer) eens in verenigingsverband muziek maken. Dit laagdrempelige muziekproject is een leuke kans tot (hernieuwde) kennismaking.

Als het meespelen bevalt, heeft Sempre Crescendo misschien weer een nieuw lid erbij! Meedoen is echter helemaal vrijblijvend. Deelnemers hebben in elk geval een gezellige concertavond. Een leuk concert en een spetterende afterparty met de band Spot!

Opgeven
Opgeven kan via de speciale button Opgave Kom erbij! op de website www.semprecrescendo1890.nl of via e-mail naar komerbij@semprecrescendo1890.nl. Vermeld in de mail of u lid was, het instrument dat u speelt en of u een instrument wilt lenen. Het is voor de organisatie fijn als u zich zo snel mogelijk opgeeft. Uiterste inschrijfdatum is 31 augustus 2015.

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus