Workshop voor amateurmusici

Datum: vrijdag 5 juni 2015. Locatie: sprengenhus

Workshop voor amateurmusici

Van 4 tot 7 juni 2015 vindt het ZOOM! kamermuziekfestival plaats in de gemeente Rheden en Rozendaal.

Het muzikale hart van het evenement wordt gevormd door het Ruysdael Kwartet. Zes prominente concerten, een fietsroute langs een aantal inspirerende optredens op bijzondere locaties en een serie school- en familieconcerten staan op het programma.

Daarnaast wordt een workshop voor amateurmusici georganiseerd.

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni worden overdag lessen gegeven in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren, door Frank Brakkee (altviool), Nino Gvetadze (piano) en de vier leden van het Ruysdael Kwartet.

Op zaterdag staat om 17 u een presentatieconcert gepland waar de ensembles indien gewenst, kunnen laten horen waaraan de twee dagen gewerkt is.

Alle soorten kamermuziekensembles kunnen zich aanmelden, maar ook bestaat de mogelijkheid om aan een stuk te werken waarin de docent meespeelt, zoals bijvoorbeeld een strijkkwintet met extra altviool of cello.

De kosten voor deelname bedragen €100 per ensemble. Hiervoor krijgt het ensemble twee lessen van anderhalf uur, en een moment om zich (indien gewenst) te presenteren op het ZOOM MEE! presentatieconcert op 6 juni. Aanmelden kan vanaf nu via: info@ruysdaelkwartet.nl

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus