Parels in de NH kerk

Datum: donderdag 21 november 2013 - donderdag 21 november 2013. Locatie: Laag Soeren

Op donderdag 21 november om 20 uur zal Clint van Schaik een uitgebreid verhaal houden over de kleuren en vormen van de parel. Plaats de NH kerk.

Waar kun je parels aan herkennen en hoe kun je echt van nep onderscheiden. Zij zal prachtige parels, schelpen en sieraden meebrengen zodat iedereen ze met eigen handen en ogen kan zien en voelen. Een unieke gelegenheid om de schoonheid en de mogelijkheden van parels te leren kennen.
Bovendien is Clint een zeer enthousiaste en inspirerende vertelster.

SACS nodigt je van harte uit voor deze interessante avond. Om de onkosten te dekken vragen we een entree van €8.
Opgeven bij Erna Lubberding (j.lubberding2@upcmail.nl) of telefonisch  0313-619469.


Wie is Clint van Schaik?

Clint van Schaik is afgestudeerd als Goudsmid & Juwelier aan het Zadkine College te Schoonhoven en na 15 jaar in loondienst heeft zij op 1 april (!) 2009 de stap gezet om een sieradenatelier aan huis te beginnen. Daar heeft zij een fantastische plek om mensen in een ongedwongen omgeving te ontvangen!

Naast het maken van bijzondere sieraden vindt zij het leuk om haar vak te promoten. Zij vindt het fantastisch om haar vakkennis te gebruiken om mensen met veel enthousiasme te informeren over alle facetten van dit bijzondere ambacht. Het succes van haar presentaties tot nu toe is voor haar een grote stimulans en een bevestiging dat heel veel mensen geïnteresseerd zijn in de achtergrond van sieraden en edelstenen.

http://www.atelierclint.nl/  

Soerens Belang Laag Soeren Sprengenhus